Jump to content
ARC Discussion Forums

Sign in to follow this  
phantom

My NCC-1701 Enterprise.

Recommended Posts

I guess the new, it has the Aztec decals. Very thick but nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep thats the round 2. Its amazing they threw the decals in there for about the same price as the basic kit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your bit with the F-18 is very close to what I was planning to do with my PL 1/350 NX-01 Enteprise as I was planning to stick an F4F Wildcat with its wings folded inside the shuttle bay. Just a little something to mess with the IPMS Judges. ;)

Nice work BTW!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now its starting to look like the Enterprise.

DSC_0383.jpg

Huge gap between the neck and lower hull. Putty has since been put in the crack and is drying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very cool, I'm looking forward to seeing her all lit up... :bandhead2:

Mark

Edited by Rampage55

Share this post


Link to post
Share on other sites

The inside lights are not as bright as I would have hoped. Sadly I had to split the lines to run it off two batteries. All 40 of one was far too dim.

I hope to be painting the lower hull today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paint is on. Gloss on the next day off then comes decals.

DSC_0384.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow! That thing is looking sweet! Are you going to use the Aztec decals? How is it looking when you light it up?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep Aztec decals, just like on the primary hull. Sadly they do not show up in the photos, but ask Elmo, they are there.

I told SWMBO'd I am too tired to work overtime this week so Wed and Thursday is going to be building time.

Hopefully the replacement ENTERPRISE decal shows up in the mail by then and I can call this build done.

As for the lights. They are there. The camera flash seems to bleach them out. Unless I have every light off when taking the photos they do not seem to show up. Made one mistake.....well two.......The warp nacelles I reversed the port and starboard lights somehow. :) Not ripping that amount of putty apart so forget it.

40 lights. I figure really I could have made due with just the exterior lights really...Oh and the shuttlebay. Should have stuck with 16 lights. oh well they are cheap.

Other sad thing is there really is no where to put the wires apart from out the bottom and into the base.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are the Aztecs available from the company directly? Yours are obviously replacements, but wondering if they outright sell them.

Gray is the one color Alps can't do...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, mine came in the box. Apart from the lights (F-18 and 5 crew men)this is a completely out of the box build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Round two sent me a replacement decal sheet (thanks Susan and company), the gloss is on and drying. As I am off Wednesday I hope to have another photo to show very soon.

So, to sum up regarding the decals. The company takes care of its customers :) . But it would not hurt to check your decal sheet to ensure it has suitable carrier on all markings. The replacement sheet appeared to have enough but I still added some decal film to be on the safe side. I don't want to have to bug the company more then once.

Round two is good to go in my books.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And, she is done.

DSC_0387.jpg

DSC_0398.jpg

DSC_0404.jpg

Edited by phantom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your Enterprise came out Beautifully, Shawn, Congrats ...

Good on Round Two for making good too ...

Gregg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow great build! I so want one of these kits but need to save the coin to buy one. Well done!

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to say the decals look pretty convincing. I had not seen a buildup with them in place. Makes me wish I had the second release instead of the first one!

I am going to have a heck of a time masking all the little squares and aztec off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow. Those aztec decals came out VERY well indeed. Challenging build to be sure, but you did up that model very well man!

Share this post


Link to post
Share on other sites

phantom,

I just came across this build. It came out great and the decals look real nice. What paint did you use as the base?

I recently bought a 1/350 Big E and some of the decals had smudges on them. I contacted Round 2 and they replaced the 2 sheets for me. They have great customer service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used a tin of rust. I think it was Humbrol, but I'm not sure as I spilled it and tossed the empty tin. I HATE those freakin STUPID tins.

I had a problem with my decals too as you can see a couple pages back, I agree great customer service!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...