Jump to content
ARC Discussion Forums
SBARC

Forums are fixed.

Recommended Posts

SBARC   

It seems the server was full......cased in part by an 80Gig error files from the old server that was in a dusty folder.  The issues was solved but 4 tables in the forums database were damaged.  These were replaced with back up tables.

 

It appears fine now.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mlicari   

Thanks Steve!

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not anymore!

 

Error code: 2F173/L on many posts as well as this error when updating my sell/trade post:

 

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@arcforums.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SBARC   

I just did a test post and it worked fine...I need to go to work...keep an eye on it and keep me posted.  I'm hoping it was just a temp glitch for you....but let me know if it continues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×