Jump to content
ARC Discussion Forums

Recommended Posts

Can't get to Hyperscale. It was okay this morning but nothing now. All I get is: Oops! Internet Explorer could not find sys_error

 

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

meh...since that change to tapatalk, I rarely visit there anymore... I went and looked due to this post and it does appear down.  Looks like a DNS issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears all Tapatalk forums are down 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

It says it has a hiccup. I LOVE the new look, was about to quit until

they changed to a modern forum like here!---John

Edited by john53
spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites

 All tapatalk forums were down for a while, but they're back up now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, john53 said:

It says it has a hiccup. I LOVE the new look, was about to quit until

they changed to a modern form like here!---John

+1!

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, dogsbody said:

Can't get to Hyperscale. It was okay this morning but nothing now. All I get is: Oops! Internet Explorer could not find sys_error

 

 

Chris

only thing I ever found useful over there was the search engine, and now it doesn't work anymore. Guess it's another site gone down the tube

gary

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ChesshireCat said:

only thing I ever found useful over there was the search engine, and now it doesn't work anymore. Guess it's another site gone down the tube

gary

Except that the search function does work........

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, a4s4eva said:

Except that the search function does work........

not for me. I've also seen others with the same issue as well

gary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried it  works GREAT! I have Firefox.---John

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, john53 said:

Just tried it  works GREAT! I have Firefox.---John

I tried Chrome and Internet Explorer on two different devices with the same results. Still on the way to the bottomless pit

gary

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, john53 said:

Just tried it  works GREAT! I have Firefox.---John

 

 

 Ditto on IE and Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2018 at 7:52 PM, sapguy said:

meh...since that change to tapatalk, I rarely visit there anymore... I went and looked due to this post and it does appear down.  Looks like a DNS issue

What???  Their previous forum system was ancient.  I kept expecting to hear the tone of a dial up modem every time I went there.   The forum system is pretty much identical to this place.  Why the heartache?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2018 at 7:52 PM, sapguy said:

meh...since that change to tapatalk, I rarely visit there anymore... I went and looked due to this post and it does appear down.  Looks like a DNS issue

I'm just the opposite.  I like the new format much more than what they had previously, so I'm more likely to participate there again now.  Its still not my idea of what is ideal, but it's much more useable than before.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Joe Hegedus said:

I'm just the opposite.  I like the new format much more than what they had previously, so I'm more likely to participate there again now.  Its still not my idea of what is ideal, but it's much more useable than before.

Joe,

don't get me wrong; I like the new system, but it's not working for me. 

gary

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ChesshireCat said:

Joe,

don't get me wrong; I like the new system, but it's not working for me. 

gary

 

But what exactly is not working? With a few minor differences in the format, it appears to work exactly the same as this forum and most other modern forums. I also tested the search function with both Firefox and Chrome for a range of keywords and phrases and I got good results every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/18/2018 at 6:57 AM, ChesshireCat said:

not for me. I've also seen others with the same issue as well

gary

You must be doing something wrong then . Considering it's as simple as typing in a phrase and clicking the button it's hard to understand what

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it's the same people and the same great answers then it's not Hyperscale.

You may be making something out of nothing. I still get great and useful help!

It reminds me of the way cats act when their owners move to a new home, they

go bonkers and hide before they get use to their new environment. There is really

nothing different. ---John

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now that the Discussions section is fully functional, using Hyperscale is a breeze. Very 21st Century now.

 

 

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×