SBARC

Welcome back Everyone!!!

208 posts in this topic

Well the forums are now upgraded and on a new server and the virus has been removed.

I'm sorry it took so long....but it was a massive job and this forum is now 5 gigs in size.

And yes...the program has updated quite a bit...I will try to get some of the colours back to the older look, but sadly the program is updated and we will all need to get use to the new features. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The new out lay is a mess.....

What on earth were they thinking?

Can't  even find a list of recent posts...

The header/button is gone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good to see the forums up and running! Thanks Steve for your hard work. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, phantomdriver said:

The new out lay is a mess.....

What on earth were they thinking?

Can't  even find a list of recent posts...

The header/button is gone

Yup...I'm just poking around myself trying to figure it out.  I guess I'm old...but I never see the reason to change a good thing.  Young programmers drive me crazy.  :angry:

But...change is part of life in our technological world...I got my first smart phone a few months back.  :thumbsup:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great to be back!

Thanks for all of the hard work you went through to resolve the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

THANK YOU for your work to get the forums back up and running!  Yay!!!

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, SBARC said:

You are FAST!!!

 

A man needs his fix!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup...no link to the www.arcair.com home page.....doesn't seem to be a way to add that.

It might just be me but the new layout seems much simplier

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can also share posts here with other online mediums....facebook etc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do we post pics now, just tried and no joy.

 

Steve

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, vvac201 said:

My -8,732,754 post count is gone!  :-(  Glad to be back!  :)

I just tried to change it....it seems all post counts must be positive numbers.  Damn programmers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, A-10 LOADER said:

How do we post pics now, just tried and no joy.

 

Steve

 

header_logo.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, A-10 LOADER said:

How do we post pics now, just tried and no joy.

 

Steve

 

Wow...this is very cool. 

header_logo.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now